Şirket Politikası, Yönetimin “düşüncesini” temsil eder ve güncel trendleri, kurumsal yönergeleri ve çevreyle olan etkileşimlerini sağlamak için güncelliğini korur.

Durante Adesivi, işçilerinin çıkarlarının ve faaliyet gösterdiği çevrenin korunmasına yönelik olarak sorumluluk bilinciyle ve dayanışma içinde çalışmayı taahhüt eder. Bu doğrultuda yürütülen eylemler, UNI EN ISO 9001 ve UNI EN ISO 14001 standartlarında yer alan gerekliliklere ve bunların zaman içinde uygulanmasına uygun bir yönetim sisteminin uygulanmasıdır. Durante Adesivi, aynı zamanda, hem Şirket içinde hem de dışında uygun iletişim araçlarıyla taahhüdünün görünürlüğüne katkıda bulunmanın yanı sıra, Politikasını kamuoyuyla paylaşmaya da adamıştır.

Politikanın temel taşı, yönetim sisteminin oluşturduğu ve Yönetim tarafından belirlenen hedeflere ulaşmak için tasarlandığı temeldir.

Yönetim kurulunun hedefleri ve hedefleri – tüm şirket dolayısıyla – zaman zaman şirketin gelişimi ile ortaya çıkan sürekli gelişim ve iyileştirmeler doğrultusunda değiştirilmektedir. Ürün ve hizmetlerin geliştirilmesindeki operasyonel önceliklerin, müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakatinin takibi, yönetim sisteminin daha da geliştirilmesi ve yürürlükteki mecburi kurallar ve çevreye uyum ile belirlenmesinin sağlanması yoluyla pazarının sağlamlaştırılması ve evrimleşmesidir. kirlilik önleme düzenlemeleri

Yıllık planların uygulanması yoluyla sürekli iyileştirme, şirketin performansının optimizasyonuna odaklanır. İyileştirme ve yönetim eylemlerinin etkinliği, tüm çalışanların kurumsal gelişmeler ve işyerinde hijyen ve güvenlik ile ilgili konularda sürekli eğitim ve farkındalık yoluyla katılımı ile sağlanır. Önerilen hedeflere ulaşmak için, iş birimleri arasındaki entegrasyonun gelişimi, süreç odaklı yaklaşımın mantığı, hammaddeden bitmiş ürüne sürekli izleme yoluyla ürün uygunsuzluğunun azaltılması ile ilgili içsel hususları göz ardı edemeyiz. Her bir iç departman için performansların en üst düzeye çıkarılması, büyük tedarikçilerin yeni ürün geliştirmeye entegrasyonu.

Tedarikçilerle ilgili güçlü bir farkındalık ve – mümkün olduğunda – çevreye saygı duyanlara yönelik bir tercih, dolaylı olarak şirketin işi ile bağlantılı olan çevresel etkileri en aza indirecek şekilde uygulanmaktadır.

Durante Adesivi, çevresel etkileri azaltmak amacıyla yeni formülasyonların test edilmesini yürütmektedir. Daha düşük sıcaklıklarda uygulanabilen ürünlerin yanı sıra yenilenebilir kaynaklardan hammadde kullanımı yoluyla ürünlerin üretimi, sera gazı ve tehlikeli madde emisyonlarının azaltılmasına ve daha yüksek enerji tasarruflarına neden olmaktadır.

Durante Adesivi, eğitimin önemine inanmakta ve öğrencilerine, araştırma ve geliştirme laboratuvarında bir süre eğitim yapma fırsatı sunarak, profesyonel dünyaya bir göz atmaya yönelik çalışmalarına devam etmelerini sağlamaktadır. Yönetim ayrıca, çalışma ortamının iyileştirilmesi, kirliliğin güvenliği ve önlenmesi konusundaki sürekli çabaları vurgulamakta ve şirket personelinin yeni teknolojilerin kullanımına yönelik farkındalığını sürekli artırmaktadır.

Yönetim Sisteminin periyodik gözden geçirmeleri, Politika ve çalışma prosedürlerine uyumu doğrulamakta ve hedeflere ulaşmak için planlanan eylemlerin sürekli izlenmesini sağlamaktadır.


Whatsapp Destek

Bulka Yapıştırıcılar

Merhaba

Size nasıl yardımcı olabilirim?